Ledig:-)

Hej!
idag har jag vart ledig, skönt!
de sista fönstrena är bytta  på nedreplan- härligt!  nu är det helt plötsligt väldigt tyst här inne.. hörs knappt nå ljud alls utifrån, vilken skillnad!! och säkert skillnad när vintern kommer!

Ihelgen har jag oxå varit ledig. fredag kväll/natt spenderades i pello med middag  hos syster och co och sen pubkväll på folkan. inte spec mycket folk, men trevligt iaf att träffa "gamla" bekanta och "sjunga" karaoke- riskfritt iaf med så lite åhörare... kunde konstatera att i Pello var det mesta sig likt, mycket ältande om gångna händelser för vissa.. Puh! det är bara att gilla läget och se framåt, eller hur!

Lördag regnade det och var allmänt lågtryck annars oxå.. låg i "sommartorpet" och slöade hela bunten. Tina var förresten med som barnvakt, hade gått galant och hon verkade tycka att det var skönt o va en stund i pello-trots allt...! efter middag hos mor o far (färskpotatis-doppikopp, mums!!!) for vi hem. 

väl hemma bestämde vi oss för att åka till stugan, så kring 22tiden hade vi vart in till samhället i Ö-kalix (vilket var fullt m festfolk då det var marknad där) och hämtat pizza som vi åt i stugan. sen var det bara att lägga sig för att nästa morgon vakna till strålande sol- ÄNTLIGEN!!  söndag var en kanon dag med marknad, grillning, bad i sjön och avkoppling!  Vattnet var inte alls kallt och jag badade t.o.m 2ggr! riktigt härligt.

Efter bastubad i stugan var vi tyvärr tvugna att åka hem..( jobb på mån)   drog dock ut på det så vi var väl hemma först vid 22. men då sov ju både axel o alma och fortsatte så hela natten.

En aktiv och trevlig helg!  nu är det igen jobb som gäller 6dar i rad....  nästa lediga helg hade vi tankar på att åka till umeå, trevligt!   hoppas vädret nu vänder som dom så stort lovar.
Ha det!
Kram♥

Ps. måste byta mobil igen, har en värdelös utan kamera just nu och det blir så trist utan bilder...ds.

Hej:-)

Hej, jag lever!  men inte mycket mer...
Tycker att jag bara jobbar o jobbar.. Marknaden for förbi och jag jobbade, hann  inte ens vara på marknadsområdet en enda gång!  Nå, jag kanske bara tjänade ¨på det...

Varma somrar verkar vara ett minne blott, tyvärr. Kommer nog aldrig bli som förr, bara sämre o kallare..  Tur att ekobadet finns, och Tina! det är tack vare henne som Axel fått vara och bada flera gånger redan, tur han har som har så snäll syster!

Nu ska jag lägga mej för att orka jobba imån igen..  men SEN, Ledig heeela 3 dar!! värsta lyxen.
Må gott!


RSS 2.0