Söndag igen)

     angels_3.gif (33950 bytes)
         Detta skulle kunna vara Alma & Axel..

Axel har åkt på öroninflammation, hoja vad ont han hade igår -stackaren-
Var med han till doktorn och fick en 5dagars kur, så nu är han pigg igen, skönt!
Kan ju inte klaga, han är 4år och första öroninflammationen. Har klarat sig bra:)



denna tavla tycker jag om!!!


Så sant såå även om jag är lite städgalen..  tycker om när det är ordning och rent, men med två stökare kan det bli lite jobbigt ibland (läs alltid..)

Nu kom R från skogen, han har bara varit och tränat Dessie, ska höra hur det gick
Ha det*

Puh.

Åh, vad jag är uttråkad!
Och jag hatar att vänta!!!!!

20år:-)

Ja, sååå mycket har min äldste son fyllt..
Smörgåstårtorna gick bra åt och var mycket goda, liksom mommo`s marängtårta såklart!
Med lite bilder från detta önskar jag er alla en fortsatt trevlig helg!
    
Axel & Alma redo för fest:-)
                          
                               Mumma:


Uppdrag barn

Såklart vi ska hjälpa till när det gäller barn!  Läste hos Vicke att bara av att länka till uppdrag barns sida så får dom 20kr, hur enkelt och bra som helst!! Så då gör vi ju alla såklart det:-)

Har förövrigt aldrig skapat nå länkar, men det var ju väldigt enkelt-om det nu funkar vill säga..
Ska strax börja fixa med smörgåstårtan åt Toni, kul!  lägger in en bild sen då den är klar, OM den blir bra..

Har fyndat massor på tradera redan:) igår damp det ner 3 leveranser i postlådan! Enda sättet att  få nå rolig post nuförtiden, "shoppa" på tradera..

Var förbi hos Bibi o Adam i veckan, Där hade det hänt massor!  Och vilken skön fondvägg dom hade fixat, blev helt förälskad! den var suuuperfin:-)

nåmen vi hörs!
Ha det*

17sept

Ja, då var det onsdag igen.. usch vad fort tiden går, fast man inte ens gör nånting-)  Satt och kollade igenom foton och hittade ett på Axel när han leker med allas vår Idol Markus. Men hur jag än redigerade och höll på så gick den bara inte att få in hit! verkar som bilden är alltför stor och inte blir tillräckligt liten hur jag än gör. Åååh, vad irriterande!!  Nå, det får duga med en annan bild då. inte i närheten lika bra men ändå..
Lyckokille va? det var just innan han vann Idol, den spännande tiden:-)

Axel & Markus

Såg att tisdagstemat igår var höstligt. Jag är inte med på temat seriöst, men måste bara få visa vad det självklara för mej är när det kommer till hösten:)

Jepp, Älgjakt!

Hejåhå, levåmå

Febrigt:-)

Here we go again:) Alma har feber och är jättesnorig..  så det är som vanligt när det blir höst..

Hatar dessa ensamma helger när det är älgjakt!! ensam med barnen dag och natt, puh! Inget bastubad blir det heller, funkar liksom inte med två små barn själv i bastun.. fy f*n. Och imorgon börjar vardagen igen. jaja..

Hamnade in på Tradera en kväll.. har undvikit den saijten länge o väl men tänkte nu kika in en snabbis, Men det finns inget som heter snabbis när man e på tradera! inte för mej iaf.. hittade som vanligt det ena o det andra att bjuda på. superbra sida vad gäller barnartiklar! helst för Almas del, för så små barn sliter ju inte så mycket på varken kläder eller skor ännu. fick ett par pippi lackskor för 59:- och ett par Kavat vinterskor för strax över 100lappen, kanon!  vinterskorna var i skick som nya och lackskorna har inte kommit ännu.

Nya mattan från ellos har  oxå kommit -härligt! fast den ligger ännu på Ica och väntar, har inte tagit mej dit heller ännu.. 

Igår var vi till pello en vända, det var trevligt!  Annica fyllde år så vi var dit på fika... sen till mommo o moffa och där fick vi middag! på vägen hem svängde vi förbi hos fammo o Stickan, så vi hann med mycket igår.

Idag har vi inte gjort många knop. fick sovmorgon till 7 (wow!) och sen har vi mest degat framför tv.n, barnprogram såklart..  Tänker INTE laga nån middag idag, utan vi lyxar till det och hämtar pizza från La Bonte tänkte jag.. slött:-)

Nå niin, det var väl det jag hade att komma med.
Hejåhåå*

Ps. igen..

Jo förresten Anna-Maija, Eran Tina KAN hjälpa till och det är bara kul när dom är här och lagar mat och donar! Dom underhåller barnen och Axels, redan nu förträffliga, ordförråd växer med dom varje dag... Haha!
Hejåhå.

Ooops!

Okej, det blev lite kaka på kaka i förra inlägget..  Grejen var den att jag höll på och göra ett kollage på barnen, men sen när den väl blev klar så fick jag inte in den i bloggen hur jag än höll på. Så då fick det bli vanliga små bilder istället.. Sen när jag skulle avsluta så -hoppsan- ploppade kollaget fram i ena hörnet... Alltså gick det hur bra som helst, Bara man har tålamod att vänta en stund! 
Nåväl, därför blev det typ dubbla bilder, men hav överseende- jag tränar..
Ha det!

Höstsol

Idag har det varit en riktigt kanondag vädermässigt sett!   Varmt och skönt som bara den, precis som det ska vara på hösten:-)   Har fått bortstädat alla blommor, (okej det var inte så många..) plockat bort alla  leksaker och övrigt som  inte ska ligga runt hela gården, och det ser såå ordentligt och städat ut! iaf för tillfället..

Är som sagt dålig på att ha med kameran är den som bäst skulle behövas, men tur så är Tina bra på det!  Slänger in lite bilder från deras promenadtur förra helgen..
               
    

A-lös

Hej!

Så börjar första dagen som arbetslös vara till ända.. det gick ju det oxå men jag hoppas verkligen att det inte blir alltför långvarigt- så kul är det inte!
Idag har det varit en riktigt vacker dag, en kall morgon som sen övergick till en riktigt varm och solig dag:-)

Har inte speciellt mycket att komma med för tillfället, så jag ber att få återkomma...

Trevlig kväll!

Söndag & Älgjakt

Ska snart åka iväg på sista arbetsdan.. Känns lite vemodigt och osäkert när jag inte riktigt vet vad som väntar framöver:-) Men men, jag hoppas på det bästa och hoppas verkligen att jag kommer slippa pendla till jobbet nåmer, eller iaf på länge! Det är Jobbigt att köra emellan! helst när det börjar bli mörka kvällar och alla älgarna kommer ut till vägkanterna.. huvva! 

Nu har älgjakten dragit igång igen, Tina har varit med barnen heela dagen igår och ska så vara även idag. sambon har åkt iväg i går morse och kommer ikväll.  Tur att Tina är så suveränt duktig och  hjälpsam* barnen älskar att vara med henne, och jag fick färdig mat igår när jag kom hem- LYX!
Pizza hade hon gjort och det var sååå gott!
Okej, hon  fick hjälp:-) " Våran" andra Tina, icke att förglömma! börjar mer och mer kännas som en familjemedlem*
Det är kul att dom är så bra kompisar- dom är väldigt lika på många sätt- väldigt bra på att prata iaf!  men det är bara positivt, man ska kunna prata!

ja ja, nu ska jag äta frulle
Ha en bra dag!!


nedräkning:)

Nedräkningen har börjat.. endast 3dagar kvar. Känns onekligen lite konstigt:-)

RSS 2.0