Febrigt:-)

Here we go again:) Alma har feber och är jättesnorig..  så det är som vanligt när det blir höst..

Hatar dessa ensamma helger när det är älgjakt!! ensam med barnen dag och natt, puh! Inget bastubad blir det heller, funkar liksom inte med två små barn själv i bastun.. fy f*n. Och imorgon börjar vardagen igen. jaja..

Hamnade in på Tradera en kväll.. har undvikit den saijten länge o väl men tänkte nu kika in en snabbis, Men det finns inget som heter snabbis när man e på tradera! inte för mej iaf.. hittade som vanligt det ena o det andra att bjuda på. superbra sida vad gäller barnartiklar! helst för Almas del, för så små barn sliter ju inte så mycket på varken kläder eller skor ännu. fick ett par pippi lackskor för 59:- och ett par Kavat vinterskor för strax över 100lappen, kanon!  vinterskorna var i skick som nya och lackskorna har inte kommit ännu.

Nya mattan från ellos har  oxå kommit -härligt! fast den ligger ännu på Ica och väntar, har inte tagit mej dit heller ännu.. 

Igår var vi till pello en vända, det var trevligt!  Annica fyllde år så vi var dit på fika... sen till mommo o moffa och där fick vi middag! på vägen hem svängde vi förbi hos fammo o Stickan, så vi hann med mycket igår.

Idag har vi inte gjort många knop. fick sovmorgon till 7 (wow!) och sen har vi mest degat framför tv.n, barnprogram såklart..  Tänker INTE laga nån middag idag, utan vi lyxar till det och hämtar pizza från La Bonte tänkte jag.. slött:-)

Nå niin, det var väl det jag hade att komma med.
Hejåhåå*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0