Äntligen...

....Fredag imorgon!!!!!!!

Ville bara meddela det... ifall att nån skulle ha missat det:)

Lördag

Då var det lördag igen.. Sambon är på hotellet, på 60års fest:)
Själv är jag hemma med hyperaktiva barn och försöker höra nåt av melodifestivalen, skulle tippa på att de har fått nå släng av sockerchock efter allt lördagsgodis:-) tänkte istället lägga in lite bilder, då folk röstar som krattor vad gäller melodifestivalen. BWO röstades just ut, och motståndarna var... lili & sussie.. oh my goood alltså!  fattas bara att dom röstar ut Sarah oxå, då slutar jag titta helt!!

här kommer lite bilder hemifrån, tagna med mobilkameran=dåliga, men ändå..
                                  
Kan inte nån vara så snäll och skänka oss nya soffor....

Igår har vi förresten premiärbadat i ute bastun! Himmel vad skönt det var!!!

Våran utebastu:)  visst ser den lustig ut... och inte är den ny heller.. men vadå, vi fick den gratis, den är supervarm och bland det bästa jag vet!!
På återseende, kram*

Oj...

...vad fort tiden går! Har inte skrivit nåt här på evigheter... ruskigt dåligt.   Denna vecka har iaf spenderats hemma med Alma som återigen åkte på öroninflammation, är ännu oxå väldigt snorig och hostar-puh!
Ute har det blivit riktigt varmt och det var känts liiiite segt att bara vara inne en heeel vecka! men nå, det kan inte hjälpas..
Igår hade vi Fanny här, hon har ju som många haft sportlov, det var trevligt att hinna träffa henne! hon sov över och imorse for hon hem till umeå med buss:)  Hon har blivit så stor och är så himla duktig och ordentlig!! men hon är ju oxå tjej.....

nu håller sambon och sonen på att skotta fram utebastun, så det blir nog premiär idag -brrr- säkert skönt!

ikväll "så ska det låta" och "let´s dance" trevligt!

That´s all for now
Kramar*

RSS 2.0