Mera tävling...

Denna gång en skål från ittala, dom e fina!
Häng med och tävla hos Tildehttp://www.booble.blogg.se/

Superfin***
Snart frukost! Kram :)


T som i tävling.

Är med och tävlar om detta fina tecken


Lottas ut hos Ulliwww.inredningmedmera.blogspot.com

hoppas på tur..


Magsjuka:-)

Hej!
det var ett tag sen jag skrev här, igen..  dagarna springer iväg och det är fullt upp på alla sätt och vis.

I helgen har vi vart i Umeå på 40-års kalas*  Trevliga människor och god mat & dryck, samt det bästa av allt - Hotellfrukost!!!  alltid lika gott och uppskattat!  Samt roligt färdsällskap med en massa skratt!!! hemvägen var såklart lite mer trötta, fåordiga passagerare men det gick det oxå.

Tina och andra Tina (med lite hjälp av Toni) har varit hemma med barna, som till på köpet varit lite sjuka med feber och diarre... men det fixade dom med bravur såklart! fast väldigt trötta var dom och avlösningen var efterlängtad!!
Idag har jag varit hemma med dom, då Axels mage inte ännu imorse var riktigt 100. men nu verkar den ha stannat upp, skönt!   nu är det bara att hoppas man själv slipper det..
Hade saab besiktning idag och den var felfri!  alltid lika skönt, helst för börsen...

Ha en fortsatt trevlig måndag kväll allihopa*

Vardag

Då var man åter tillbaka i vardagen. Ruskigt jobbig omställning efter så lång ledighet-puh!  Det enda jag åstadkommit hittills idag är ansjovisfisk... Skall äta kl.12 så vi får väl se om den ens blev god:-) Jag har ingen som helst inspiration till nånting just nu, kanske nån släng av "mörkerdepression".. vet ej, men nästa vecka blir förhoppningsvis lite mer "normal".. 

Ha det gott allihopa*
På återseende!

Brrrr_!

Hejsan!

Det har varit väldigt dåligt med inlägg här,  och inte har jag då nåt att komma med nu heller... Det är så kallt ute hela tiden och jag börjar bli trött på att Bara vara inne, och frysa hela tiden!  Jag hatar när det är kallt!!!
R har farit iväg och köra flis en vända, och jag måste säga att det känns konstigt att vara ensam med barna.. Det har varit så mycket lediga dagar under jul- och nyår, Det har varit skönt! men snart är det slut på det, och dags att åter ställa klockan på 05.00   Puh! vi som har vaknat först halv11 imorse oxå.. t.o.m Alma sov ända tilldess!!!  det är med andra ord inte bara ungdomarna som vänder på dygnet när det är ledigt..

Nu måste jag gå och spela "loppa" med Axel, han väntar..
Hoppas på ett bättre 2009 till oss alla♥

Hejråå!

RSS 2.0