Jobb & Regn

Ja det är vad livet består av just nu.. ska inte klaga, skönt att ha ett jobb och dessutom ett riktigt roligt jobb med superbäst chef och kanonbra arbetskamrater! men men, kunde gärna vart ca 5mil närmare..
Äckligt vad dyrt det är att tanka!!  djävla skit regering!! hoppas verkligen att alla som röstat fram dom är nöjda! mej har det då gett så förbannat mycket minus från alla håll och kanter så det suger, men då har jag inte röstat på dom heller! aldrig någonsin och kommer aldrig göra det heller. punkt slut!

Annars rullar det på, hemma går det bra men medges att man inte hinner mycket..

nu väntar jag på sol och värme! märker i butiken hur less och deprimerade kunderna oxå blir när det baaara regnar..

På återseende!
Kram

Kallt som F**!

Herregud så längesen det var jag bloggade..!  Tiden rusar iväg och allt ska hinnas med- puh!- men så är det nog för dom flesta så här på våren.

Är inne på andra jobbveckan redan, det är riktigt kul (än så länge..) att göra lite annat emellanåt, fast när jag sen kommer hem så är det ju såklart ganska intensivt med kidsen efter en hel dag borta.. Alma vill helst vara i famnen heela kvällen, men det är ju iofs inte alls konstigt, lillgumman..*

Idag har jag varit ledig och Robban tog ett sista ryck med fönstrena, spikade klart utifrån. Själv har jag tvättat! 5 maskiner blev det.. märks att man inte e hemma och tvättar varje dag nåmer.

Vädret är super duper trist, kallt som sjutton!!!  fick  dra på Alma vinteroverallen(!!?!!) när hon skulle sova ute, och det var då inte alls för mycket!  svårt att tro att det är juni, men det är ju våran sommar.. blir bättre till helgen:-)

Nu ska jag umgås med familjen!! 

Hej & hå & ha det bra*


RSS 2.0