Ett "nytt" rum*

Hejsan allihopa!
Då var det måndag igen, en måndag fylld av snö! Helt otroligt vad det har kommit, skulle ut och söva Alma men det gick absolut inte att gå ner från trappan med vagnen- helt insnöade! Tur som var somnade Alma direkt.. Plogade så pass så jag tog mej till hundhagen utan att plumsa alltför mycket, men det var riktigt tung blötsnö.

Robban fick offra en ledig dag och bege sig till Lule på kurs idag, det är alltid nåt.. egentligen skulle han inte haft tid för igår var vi till IKEA och inhandlade lite grejer till tvättstugan, så dom väntar på att bli uppskruvade..
IKEA är nog absolut det bästa som hänt! och det var inte lite folk där igår.. men det är alltid kul att vara dit:-)
Handlade lite av varje, vi är inte dit så ofta, prio 1 var tvättstugan och Axels rum.
Köpte en ny matta, lekförvaring och sängkläder till honom. Allt för att få han att trivas och kanske, kanske börja sova i eget rum... På kvällen gjorde vi så i ordning rummet hans, Axel sa: Nu trivs jag här!  Jo jo, tänkte jag- säkert typ 10 min max!  Döm om vår förvåning när grabben sov HELA natten i sitt eget rum, Äntligen!!!
Kan nu bara hoppas att det håller i sig!

Axel var inte med till Happis, han var i Jgi på pimpeltävling med Stickan! Dom hade haft trevligt, ingen fiskelycka dock men alla barn fick pris ändå så Axel hade valt en ficklampa som han skulle ge åt pappa. Han tyckte att pappa behöver en ficklampa när han är i älgskogen, omtänksam kille det där!!
Stickan hade måst sätta bort Tina hunden för hon blev lite konstig överlag-åldern kanske- eller så var hon bara sjuk. I alla fall så var det lite sorg såklart, Axels ögonsten var hon ju! men han tog det ganska bra och berättade att Tina hunden blivit sjuk och att hon nu var i himlen.. och att det ju var lite tråkigt.

Annars är det väl inte mycket mer att tillägga för tillfället, ska försöka få in stugbilderna nu.
Ha det!
image36
Tina skottar och Axel leker, vadå snö!!

Kommentarer
Postat av: Mia

:O
Har ni SÅ mkt snö. Här går en annan och är förbenad att våren bara varit hit och vänt och så finns det de som har en halvmeter och kanske mer snö, dvs låångt kvar innan våren behagar komma förbi. Vad vårt land är fantastiskt.

F.ö. så har jag läst lite inlägg av dig. Underbart att läsa om småbarnsföräldrars "tristess" i vardagen. :) Alltid ngt att fnissa eller glädjas åt.
Väl mött.

2008-04-14 @ 18:45:22
URL: http://dunkamiggulochbla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0