Vacker morgon*

Godmorgon!
Åter en otroligt vacker dag! och idag kanske t.om. jag hinner med att vara ute en stund.
Igår hade vi så kalas för Axel som blev en "stor" kille, nja nå äldre iaf.. Det var trevligt, lagade mat och bjöd på det +grön tårta såklart!  Farfar och Arja blev kvar och sov över här och imorse när Axel vaknade gick han runt och sökte efter dom, men de hade ju såklart redan åkt till jobbet. Lite synd tyckte han att det var.
image43
en trött jubilar när vi kom med tårta på sängen..

Nu har Axel farit till dagis, Alma hann somna på den vägen så jag lyfte henne i vagnen och tog mej en promenad. Jätteskönt och otroligt fint väder, men nog känns det att det blivit lite med promenader den sista tiden.. kondisen är tillbaka på noll *suck* så nu är det bara att återgå till motionerandet!!!

Den 26:e april är det dags för den årliga pimpeltävlingen på Torneträsk, vore ruskigt roligt att fara dit, verkligen!  funderar på att försöka ordna barnvakt och ta med sambon dit.. sova i arken vore ju heller inte helt fel*   Nå, över en vecka till det så vi får se.

Trevligt med kommentarer från helt nya bekantskaper! Jättekul, det betyder ju att nån iaf är in och läser.. Faktiskt en hel del enl statistiken, och det är ju nice!

Alma sover ännu i vagnen så jag ska passa på och ta mej en tidig lunch.
På återseende*

Ps. måste bara tillägga att det bara var helt vanlig ved jag brände i kaminen *ler*  och lite bilder från morgonens promenad. Ds.
            
Foto: Carola

Onekligen vackert*


Kommentarer
Postat av: bibs

hej kompis.

vad pysslar ni med ? härligt för killen att vara på dagis ;) vilket väder ! känns lagom kul att jobba när solen strålar och direkt man kommer hem går solen i moln. mummel mummel. nå niin, vi hörs !

2008-04-18 @ 16:04:44
URL: http://pums.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0