Helg igen!

Hallå! Då var det fredag igen. är helt dagvill-känns som onsdag. Robban jobbar helgen o det är vi ju inte van vid, så imorgon är han i Kiruna, föreslog att han sku passa på o gå o se på "andra chansen" men det hade han verkligen inte lust med..

Vilket väder vi haft idag, superhärligt varmt o skönt, solen var så varm o stark så ögonen tårades, bästa tiden framför oss nu:-) Jag o Axel har vart ute o plogat o donat, Alma sov gott i vagnen som vanligt. Det blev så svettigt så t.om. Axel fick ha bara toppluva på.

ikväll är det bara att bänka sig framför tv:n, Så ska det låta kl.20. Kul!

Mor o Far har åkt till syster i Sävast, ringde just o dom  hade sprungit i affärer hela dan, samt hunnit ´med en sväng till Toni o Anna-Stina på fika. de tyckte att lägenheten var fin (vilket den är) o Tonis egenbakta bullar hade varit goda:-) Mommo hade köpt en kavel o brödpensel åt honom, så nu blir det ännu lättare för han att baka!!
Förstår inte vem han brås på o hemma har han då inte behövt göra nåt sånt, men det är riktigt bra att han provar o håller på-och han kan ju göra vad som helst! mycket mer än många andra...

Nåväl, imorgon ska vi nog inte göra så mycket. Axel skulle egentligen ha farit med fammo o stickan och åkt skoter o grilla korv, men nu skulle dom vara barnvakt åt Lucas o Liam så det får väl bli en annan gång..
vi får väl ta en promenad till tureholm och grilla om vädret tillåter, dit kommer man med vagn oxå så det blir nog bra.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: bibi

vilken fin bild du har på din presentation ! världens sötaste axel :)

2008-03-09 @ 18:07:57
Postat av: carola

Axel, men jag då??? skojade bara..

2008-03-09 @ 19:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0