8:e Maj

Igår fyllde våran lilla prinsessa 1 år. (Därav  rubriken, jag vet att det är den 9:e idag..) Grattis gumman!! (Hon finns förresten med på family.se..) glömmer alltid bort att skicka in till tidningen i tid!  

Så här fina kläder fick Alma av kusin Anita, hon har stickat allt själv!! duktigt värre:-) och Tack än en gång!!!


Kalas ska vi ha på söndag, Alma själv är inte speciellt medveten om sin födelsedag så det är mera en "fika för vuxna dag" och så får barnen leka såklart, det är ju trevligt!

Igår var Adam & Bibi och hälsade på, dom kommer alltid ihåg alla!!  Sen fick jag en massa blommor av Bibi som hon ville rensa bort, tack för dom!!

Idag har Farfar & Arja varit förbi en stund efter jobbet, trevligt!   Dom hade bilen på lagning och sen när dom for och hämtade den åkte Axel med, när han och Arja kom tillbaka ville han stanna och vänta på farfar nere i trappen. När Arja tittade ut så låg han och sov på ett trappsteg!! han var nog ruskigt trött och den grabben kan somna vart och hur som helst.. Såg kul ut men hann inte ta nån bild:-)

Hallen är åtgärdad, och denna gång var det faktiskt sambon som började.. (wow, det smittar av!)  det blev vitt och ljust- skönt!

Ha en fortsatt trevlig fredag!
På återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0